荣光无限论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[分享]开心,开心!!

今天好开心啊!家里  的电脑搬回来了,用它第一次上来这里,好兴奋,好开心   
  希望以后一切顺利,在这里为哥哥和大家多作努力与沟通,谢谢大家支持!

[分享]开心,开心!!

以为你又有什么哥哥的好东西介绍过来。呵呵,终于得偿所愿,恭喜~

[分享]开心,开心!!

你就好啦!我呢排电脑时好时坏,真系激死我了。睇到你的贴,真系羡慕死我啦。恭喜你!

[分享]开心,开心!!

努力赚钱
希望有一部属于自己的电脑~

[分享]开心,开心!!

我也好开心
上两天不经意发现到自己的那条大中裤里的布唛居然印着“LESLIE"的字样,记忆中这条裤已经很旧了,平时极少穿。

[分享]开心,开心!!

楼上的, *^_^*
虽然不是很明白,(为什么会有这样的兹呢) 陪5姐姐高兴一下。

[分享]开心,开心!!

下面引用由511002005/10/25 09:04pm 发表的内容:
我也好开心
上两天不经意发现到自己的那条大中裤里的布唛居然印着“LESLIE"的字样,记忆中这条裤已经很旧了,平时极少穿。
   几时买噶?买噶时候知不知有这个字样 哗,原来仲有衣服商将亚哥噶英文名印上去   

[分享]开心,开心!!

下面引用由冷雨秋烟2005/10/25 09:12pm 发表的内容:
楼上的, *^_^*
虽然不是很明白,(为什么会有这样的兹呢) 陪5姐姐高兴一下。
轮到我不是很明白

[分享]开心,开心!!

下面引用由痛爱2005/10/26 12:50pm 发表的内容:
几时买噶?买噶时候知不知有这个字样  哗,原来仲有衣服商将亚哥噶英文名印上去
哈哈~~~~
不是我买的,是我亲戚带回来给我的,应该有5、6年时间了,平时不着的时候都放在柜底,可能极少着又或是我平时少洗衣服的原故,所以一直没有发现。
当时发现的时候,真的不敢相信自己的眼睛。。。。

[分享]开心,开心!!

哗,55啊,你都几幸运窝,无端端有条大家都恨唔到噶裤,仲傻下傻下甘唔知自己有件宝添。

[分享]开心,开心!!

下面引用由痛爱2005/10/26 10:52pm 发表的内容:
  哗,55啊,你都几幸运窝,无端端有条大家都恨唔到噶裤,仲傻下傻下甘唔知自己有件宝添。
咪系啰~~~~傻下傻下甘错过左甘多年~~仲鬼S甘乌将佢屈居系柜底~~不过都好在以前无掉左佢~~

[分享]开心,开心!!

系罗,因为我地好鬼兴将D吾多着噶衫裤罗去比乡下亲戚或捐去贫困地区架嘛,好在你将距放响柜底,所以无比你抄出来罗去“放逐赛外”,如果吾系真系喊都无谓。

[分享]开心,开心!!

嘿嘿~~~~我来自乡下地方呢,我既衫裤唔要既话只能掉左佢,我只有一个堂妹和一个表妹,细我好多年,佢地比我有米得多啦~,所以咪~~~~。
其实我都唔记得左呢条裤系边个亲戚带番呢比我既,不过,事实上我从来都无掉过呢D佢地带番呢既衫裤,佢地一番心意~~我记得~~~
讲番起呢D我又谂起来,6月份,果日一落车,都唔知点既反正顺路抱着花就冲去哥哥屋企先(之前无计划呢一站)。。。。返出呢之后仲有时间就打比姑姐话我过佢度坐下,于是即刻坐地铁过去,我刚出佢指定既地铁口揾到电话打比佢,行左几步望唔到超市共市场,人仲未企定,姑长就企响我面前,其实我又点谂到佢就住响地铁口100M既楼上啫,咪只有两手空空跟佢上楼啰~~~~~~赶时间走既时候就走~~~。无谂到番到屋企比我妈妈K左一大餐,话我甘大个S女包仲唔识走既时候比D钱比姑长买野食。。。,可怜啊。。。到而家比佢0我左我都有10次8次,再过两三个月姑姐番呢过年,肯定又要0我多我几次。。。。
觉得自己好衰女。。

[分享]开心,开心!!

哈哈,55啊,甘你未过年果时姑丈大人返来你未比返突距地罗!

[分享]开心,开心!!

呵呵~恭喜痛爱,电脑挪左返来?之前你既电脑有咩问题吖?